de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Een Vakantiehuis huren in Griekenland

U wilt een vakantiehuis huren in Griekenland voor uw verblijf? Bekijk dan eens wat flexholidays u te bieden heeft. Al onze zeilboten en jachten zijn zowel geschikt voor de ervaren als de minder ervaren zeiler om geheel zelfstandig Griekenland mee te verkennen. Naast het verhuren van boten kan Flexholidays ook uw overnachting verzorgen voor een geheel ontspannen vakantie.

Zowel boten als vakantiehuizen in Griekenland te huur bij Flexholiday

Naast het verhuren van boten wil flexholidays u in uw reis ook voorzien van prachtige en prettige verblijfplaatsen. Flexholidays beschikt over connecties in meerdere plaatsen in Griekenland, zoals Athene, Kos en Corfu. Maar ook kunt u verblijfplaatsen boeken in Kroatië, Slovenië, Spanje en Italië. Overal kunnen wij u voorzien van verblijfplaatsen voor zowel single reizen als gezinsvakanties. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteit verhouding.

Verschillende vakantiehuizen te huur in Griekenland

Flexholidays heeft meerdere appartementen beschikbaar die u kunt huren voor uw reis. Profiteer gelijk van onze betaalbare boten. Ervaar zelf hoe het is om op een betaalbare boot te genieten van een omgeving, zoals Corfu. Bij ons huurt u verschillende mooie zeiljachten en boten zoals de:

Ja, ik wil een vakantiehuis huren in Griekenland

U wilt een vakantiehuis huren in Griekenland huren? Of u nu als single op vakantie wilt of met een groep of gezin, op een luxe zeiljacht of een appartement. Bij flexholidays ervaart u de combinatie van ultieme vrijheid en gezelligheid. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via de contactbuttons aan de rechterkant. En ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen de klanten?

Hallo Paul, Dank je wel voor de relaxte zeiltocht. Met nog even een verfrissende hoosbui in Gaios, helemaal zomer! De sfeer weer heel ontspannen. Na vijf keer mee verveeld het nog steeds niet. Leuk de haven in te gaan en bijv. mee te maken hoe anderen aanmeren met 'hoe was het ook al weer'? Biertjes voor onze hulp. Twee keer naar het vasteland, met flinke wind konden we hier heerlijk heen zeilen. Al met al weer een mooie zonnige start van de zomer! Txs, Pierre

Lees meer..Pierre

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen