de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Een Vakantiehuis huren in Griekenland

U wilt een vakantiehuis huren in Griekenland voor uw verblijf? Bekijk dan eens wat flexholidays u te bieden heeft. Al onze zeilboten en jachten zijn zowel geschikt voor de ervaren als de minder ervaren zeiler om geheel zelfstandig Griekenland mee te verkennen. Naast het verhuren van boten kan Flexholidays ook uw overnachting verzorgen voor een geheel ontspannen vakantie.

Zowel boten als vakantiehuizen in Griekenland te huur bij Flexholiday

Naast het verhuren van boten wil flexholidays u in uw reis ook voorzien van prachtige en prettige verblijfplaatsen. Flexholidays beschikt over connecties in meerdere plaatsen in Griekenland, zoals Athene, Kos en Corfu. Maar ook kunt u verblijfplaatsen boeken in Kroatië, Slovenië, Spanje en Italië. Overal kunnen wij u voorzien van verblijfplaatsen voor zowel single reizen als gezinsvakanties. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteit verhouding.

Verschillende vakantiehuizen te huur in Griekenland

Flexholidays heeft meerdere appartementen beschikbaar die u kunt huren voor uw reis. Profiteer gelijk van onze betaalbare boten. Ervaar zelf hoe het is om op een betaalbare boot te genieten van een omgeving, zoals Corfu. Bij ons huurt u verschillende mooie zeiljachten en boten zoals de:

Ja, ik wil een vakantiehuis huren in Griekenland

U wilt een vakantiehuis huren in Griekenland huren? Of u nu als single op vakantie wilt of met een groep of gezin, op een luxe zeiljacht of een appartement. Bij flexholidays ervaart u de combinatie van ultieme vrijheid en gezelligheid. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op via de contactbuttons aan de rechterkant. En ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen de klanten?

Wij waren met zijn drieën mee met de kleine flottielje in oktober 2019. Wat hebben we een heerlijke relaxte vakantie gehad. We kwamen vrijdag aan en Paul regelde dat we al aan boord konden slapen. Hierdoor konden we zaterdag al op tijd uitvaren. Onze boot was heel plezierig met goede zeil eigenschappen. We hebben een leuke tocht gevaren en leuke plekken bezocht. Onderling met de andere boten was het gezellig. Ook onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. In april 2020 komen we graag terug op dezelfde boot. Het concept van Paul met kleine groepen en ervaren zeilers was erg plezierig. Bedankt voor een heerlijke vakantie en tot gauw.

Lees meer..Joleen

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen