de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Een single reis in Griekenland

Wilt u als vrijgezel persoon mee op een single reis in Griekenland? Wij bieden u alles wat u daarvoor nodig heeft: een vakantie met leeftijdsgenoten die komen voor een leuke vakantie, waarbij je andere mensen in een ontspannen sfeer kunt ontmoeten. Flexholidays organiseert sinds een aantal jaren vakanties voor singles en deze zijn keer op keer een succes. Lees hier wat de ervaringen van singles die je voorgegaan zijn. Lees hier wat de ervaringen van singles die je voorgegaan zijn.

Boten en appartementen voor single reizen te huur in Griekenland

Flexholidays stelt alles in het werk om uw single reis tot een succes te maken! Daarvoor bieden wij diverse mogelijkheden aan en verhuren wij onder meer boten en appartementen in Griekenland! De boottochten vertrekken vanaf Corfu of Athene naar diverse stadjes, vissersdorpjes en baaien, waardoor u het echte Griekenland kunt ontdekken. Ook is het mogelijk de natuur op kleine eilandjes te bezoeken, bij voldoende belangstelling worden gezamenlijke wandelingen gemaakt. Het kasteel van Ali Pasja is daarbij echt een aanrader.

Diverse zeilboten voor single reizen te huur in Griekenland

Wij hebben de beschikking over meerdere zeil- of andere boten, die u kunt huren tijdens uw single reis. Door tijd door te brengen op een boot, ziet u een geheel andere kant van uw Griekse vakantiebestemming en ervaart u een andere kant van bijvoorbeeld Corfu. Wij hebben diverse boten en zeilboten te huur, zoals:

Ja, ik wil single reis naar Griekenland maken

U wilt als single een reis maken naar Griekenland, maar weet u nog niet welke mogelijkheden u daarvoor heeft? Of maakt u deel uit van een relatie of gezin en wilt u een vakantie boeken, wellicht vertoeven op een luxe zeiljacht of een zeilen op een Flottielje. Bij Flexholidays helpen wij u om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Uw eigen ultieme vakantiegevoel, omdat deze voor iedereen anders is. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen. Maak daarvoor gebruik van de contactbuttons aan de rechterkant van onze website.

Wat zeggen de klanten?

Beste Paul, We zitten nu, dankzij jouw bemiddeling, in Petriti. Wat een verademing! Een prachtig authentiek dorp, idem huisje met uitzicht op zee. Vreselijk lieve mensen, die maken dat we ons zeer welkom voelen. Na al onze reizen in Griekenland, van Prespa tot Kastelorizo, en zo'n beetje alles daartussen in, is dit weer een pareltje erbij. Twee weken paradijs!

Lees meer..Jelte Mulder

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen