de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Een single reis in Griekenland

Wilt u als vrijgezel persoon mee op een single reis in Griekenland? Wij bieden u alles wat u daarvoor nodig heeft: een vakantie met leeftijdsgenoten die komen voor een leuke vakantie, waarbij je andere mensen in een ontspannen sfeer kunt ontmoeten. Flexholidays organiseert sinds een aantal jaren vakanties voor singles en deze zijn keer op keer een succes. Lees hier wat de ervaringen van singles die je voorgegaan zijn. Lees hier wat de ervaringen van singles die je voorgegaan zijn.

Boten en appartementen voor single reizen te huur in Griekenland

Flexholidays stelt alles in het werk om uw single reis tot een succes te maken! Daarvoor bieden wij diverse mogelijkheden aan en verhuren wij onder meer boten en appartementen in Griekenland! De boottochten vertrekken vanaf Corfu of Athene naar diverse stadjes, vissersdorpjes en baaien, waardoor u het echte Griekenland kunt ontdekken. Ook is het mogelijk de natuur op kleine eilandjes te bezoeken, bij voldoende belangstelling worden gezamenlijke wandelingen gemaakt. Het kasteel van Ali Pasja is daarbij echt een aanrader.

Diverse zeilboten voor single reizen te huur in Griekenland

Wij hebben de beschikking over meerdere zeil- of andere boten, die u kunt huren tijdens uw single reis. Door tijd door te brengen op een boot, ziet u een geheel andere kant van uw Griekse vakantiebestemming en ervaart u een andere kant van bijvoorbeeld Corfu. Wij hebben diverse boten en zeilboten te huur, zoals:

Ja, ik wil single reis naar Griekenland maken

U wilt als single een reis maken naar Griekenland, maar weet u nog niet welke mogelijkheden u daarvoor heeft? Of maakt u deel uit van een relatie of gezin en wilt u een vakantie boeken, wellicht vertoeven op een luxe zeiljacht of een zeilen op een Flottielje. Bij Flexholidays helpen wij u om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Uw eigen ultieme vakantiegevoel, omdat deze voor iedereen anders is. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen. Maak daarvoor gebruik van de contactbuttons aan de rechterkant van onze website.

Wat zeggen de klanten?

Wij waren met zijn drieën mee met de kleine flottielje in oktober 2019. Wat hebben we een heerlijke relaxte vakantie gehad. We kwamen vrijdag aan en Paul regelde dat we al aan boord konden slapen. Hierdoor konden we zaterdag al op tijd uitvaren. Onze boot was heel plezierig met goede zeil eigenschappen. We hebben een leuke tocht gevaren en leuke plekken bezocht. Onderling met de andere boten was het gezellig. Ook onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. In april 2020 komen we graag terug op dezelfde boot. Het concept van Paul met kleine groepen en ervaren zeilers was erg plezierig. Bedankt voor een heerlijke vakantie en tot gauw.

Lees meer..Joleen

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen