de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Single Sailing

Wilt u graag op vakantie en andere mensen ontmoeten in een ontspannen sfeer? FlexHolidays biedt met Single Sailing dé oplossing. Hier geniet u samen met anderen van een heerlijke zeilvakantie in Griekenland. Vanaf Corfu wordt er onder begeleiding van een ervaren schipper gevaren naar leuke baaien, vissersdorpjes en stadjes.

De kleine groep op een zeiljacht zorgt al snel voor een gemoedelijke sfeer waarbij er genoeg ruimte is voor eigen inbreng. Er wordt ook niet met een standaard programma gewerkt, waardoor er naar ieders wens gehandeld kan worden:

⦁ Aanleggen bij excentrieke eilandjes waar je normaal nooit kan komen;
⦁ Verschillende water activiteiten (Snorkelen, Suppen, zwemmen);
⦁ Zonnen en relaxen;
⦁ Het land in om de cultuur te beleven, hotspots te bezoeken of een wandeling te maken.

U slaapt aan boord van een 37 of 40 voet Bavaria en deelt samen met iemand een cabine, mannen en vrouwen liggen wel gescheiden. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een meerprijs een privé cabine te boeken. Het bijzondere aan deze reis is het lekker actief zijn of relaxen, de combinatie van land en water, andere mensen leren kennen en een aangename sfeer. Zeilervaring is geen vereiste, u kunt zelf bepalen of u actief wil meezeilen of het aan de andere overlaat.

Let op! Als u met deze reis mee gaat kan dit verslavend werken. Meer en meer mensen die een keer zijn mee geweest komen steeds weer terug! Kiest u voor deze single reis van Flexholidays?

Benieuwd naar ervaringen? Lees dan nu de recensies!
Wilt u met zijn 2e deze reis boeken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Data en prijzen 2017:

Seizoens openings weken!

15 tot en met 22 april  nu van 450 voor 400  euro .
Het Griekse Paasfeest is erg populair op Corfu. Met traditionele processies , kerkdiensten en groot vuurwerk mag je dit feest niet missen. Wij zijn hier met meerdere jachten op het juiste moment. Tevens gaan we nog zeilen naar het mooie eiland Paxos.

22 tot en met 29 april  400 euro

29 april tot en met 6 mei  400 euro

22 april tot en met 6 mei dus twee weken boeken voor maar 700 euro!

27 mei tot en met 3 juni nu van 550 voor 450 euro

Pinksteren reis 3 tot en met 10 juni nu van 550 voor 450 euro, nog 1 plek voor een vrouw!

10 juni tot en met 17 juni 450 euro

17 juni tot en met 24 juni 450 euro

24  juni tot en met 1 juli 450 euro

15  juli tot en met 22 juli 450 euro , nog plek voor 1 vrouw!

22 juli meezeilen 500 euro

5 augustus en 13 augustus meezeilen 500 euro, twee weken voor 900 euro!

3 september en 10 september meezeilen 450 euro, twee weken voor 800 euro!

oktober en november langere periodes meezeilen bijvoorbeeld drie weken voor maar 250 euro per week of vier weken voor 225 euro per week!

Kun je deze data niet geen probleem geef even door wanneer je wel mee wil zeilen.

Deze reis meteen boeken
  • Het bijzondere aan deze reis is het lekker actief zijn en of relaxen, combinatie van land en water, andere mensen leren kennen en een goede sfeer bij mooi weer.

  • U slaapt aan boord en deelt met iemand een cabine. Een eigen cabine is mogelijk tegen een meerprijs. Er gaan maximaal 8 personen per jacht mee.

  • Bijkomende kosten: een vliegticket, reis van en naar de boot, potgeld voor eten, drinken en diesel (+/- 65 euro per week) en s ‘avonds uit eten (+/- 12,50 euro)