de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Single Sailing

Wilt u graag op vakantie en andere mensen ontmoeten in een ontspannen sfeer? FlexHolidays biedt met o.a.Single Sailing dé oplossing. Hier geniet u samen met anderen van een heerlijke zeilvakantie in Griekenland. Vanaf Corfu wordt er onder begeleiding van een ervaren schipper gevaren naar leuke baaien, vissersdorpjes en stadjes.

kijk naar deze video:

De kleine groep op een zeiljacht zorgt al snel voor een gemoedelijke sfeer waarbij er genoeg ruimte is voor eigen inbreng. Er wordt ook niet met een standaard programma gewerkt, waardoor er naar ieders wens gehandeld kan worden:

⦁ Aanleggen bij excentrieke eilandjes waar je normaal nooit kan komen;
⦁ Verschillende water activiteiten (Snorkelen, Suppen, zwemmen);
⦁ Zonnen en relaxen;
⦁ Het land in om de cultuur te beleven, hotspots te bezoeken of een wandeling te maken.

U slaapt aan boord van een 32, 37 of 40 voet jacht en deelt samen met iemand een cabine, mannen en vrouwen liggen wel gescheiden. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een meerprijs een privé cabine te boeken. Het bijzondere aan deze reis is het lekker actief zijn of relaxen, de combinatie van land en water, andere mensen leren kennen en een aangename sfeer. Zeilervaring is geen vereiste, u kunt zelf bepalen of u actief wil meezeilen of het aan de andere overlaat.

Let op! Als u met deze reis mee gaat kan dit verslavend werken. Meer en meer mensen die een keer zijn mee geweest komen steeds weer terug! Kiest u voor deze single reis van Flexholidays?

Benieuwd naar ervaringen? Lees dan nu de recensies!

Start data en prijzen 2019:

20 tot en met 27 april  450 euro

27 april tot en met 4 mei 450 euro

5 tot en met 15  mei 10 dagen voor maar 600 euro.

Kun je deze data niet geen probleem geef even door wanneer je wel mee wil zeilen. Ook stellen en families kunnen meezeilen hiervoor hebben we speciale weken. Vraag om de data!

Lees ervaringen

Deze reis meteen boeken
  • Het bijzondere aan deze reis is het lekker actief zijn en of relaxen, combinatie van land en water, andere mensen leren kennen en een goede sfeer bij mooi weer.

  • U slaapt aan boord en deelt met iemand een cabine. Een eigen cabine is mogelijk tegen een meerprijs. Er gaan maximaal 8 personen per jacht mee.

  • Bijkomende kosten: een vliegticket, reis van en naar de boot, potgeld voor eten, drinken en diesel (+/- 75 euro per week) en s ‘avonds uit eten (+/- 12,50 euro)