de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Flottieltje zeilen Griekenland

Wilt u met een flottieltje zeilen in Griekenland? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website om te ontdekken wat Flexholidays u te bieden heeft. Al onze boten en jachten zijn zowel geschikt voor de ervaren als de minder ervaren zeiler om daarmee zelf Griekenland te verkennen. Naast het verhuren van boten kan Flexholidays ook uw verblijfplaatsen verzorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Flottieltjes of appartementen in Griekenland huren

Naast het verhuren van boten kunnen wij u ook van prachtige en prettige verblijfplaatsen voorzien. Flexholidays beschikt over vele connecties in diverse plaatsen in Griekenland, zoals Athene, Corfu en Kos. U kunt ook overnachtingen boeken in Kroatië, Italië, Spanje en Slovenië. Flexholidays voorziet u van verschillende accommodaties, zoals single reizen en geheel verzorgde gezinsvakanties. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitverhouding

Verschillende flottieltjes te huur in Griekenland

Flexholidays heeft een divers aanbod aan boten en jachten voor u beschikbaar die u kunt huren voor uw vakantie in Griekenland. Ervaar zelf hoe het is om op een betaalbare boot te genieten van de omgeving, in Griekenland. Bij Flexholidays huurt u mooie zeiljachten en boten zoals de:

Wilt u met een flottieltje zeilen in Griekenland?

U wilt met een flottieltje zeilen in Griekenland? Of u nu alleen op vakantie wilt of met een groep of gezin, op een Flottielje of luxe zeiljacht. Bij ons ervaart u de perfecte combinatie van ultieme vrijheid en gezelligheid. Wilt u meer informatie over wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de contactbuttons aan de rechterkant.

Wat zeggen de klanten?

Beste Paul, We zitten nu, dankzij jouw bemiddeling, in Petriti. Wat een verademing! Een prachtig authentiek dorp, idem huisje met uitzicht op zee. Vreselijk lieve mensen, die maken dat we ons zeer welkom voelen. Na al onze reizen in Griekenland, van Prespa tot Kastelorizo, en zo'n beetje alles daartussen in, is dit weer een pareltje erbij. Twee weken paradijs!

Lees meer..Jelte Mulder

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen