de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Flottieltje zeilen Griekenland

Wilt u met een flottieltje zeilen in Griekenland? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website om te ontdekken wat Flexholidays u te bieden heeft. Al onze boten en jachten zijn zowel geschikt voor de ervaren als de minder ervaren zeiler om daarmee zelf Griekenland te verkennen. Naast het verhuren van boten kan Flexholidays ook uw verblijfplaatsen verzorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Flottieltjes of appartementen in Griekenland huren

Naast het verhuren van boten kunnen wij u ook van prachtige en prettige verblijfplaatsen voorzien. Flexholidays beschikt over vele connecties in diverse plaatsen in Griekenland, zoals Athene, Corfu en Kos. U kunt ook overnachtingen boeken in Kroatië, Italië, Spanje en Slovenië. Flexholidays voorziet u van verschillende accommodaties, zoals single reizen en geheel verzorgde gezinsvakanties. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitverhouding

Verschillende flottieltjes te huur in Griekenland

Flexholidays heeft een divers aanbod aan boten en jachten voor u beschikbaar die u kunt huren voor uw vakantie in Griekenland. Ervaar zelf hoe het is om op een betaalbare boot te genieten van de omgeving, in Griekenland. Bij Flexholidays huurt u mooie zeiljachten en boten zoals de:

Wilt u met een flottieltje zeilen in Griekenland?

U wilt met een flottieltje zeilen in Griekenland? Of u nu alleen op vakantie wilt of met een groep of gezin, op een Flottielje of luxe zeiljacht. Bij ons ervaart u de perfecte combinatie van ultieme vrijheid en gezelligheid. Wilt u meer informatie over wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de contactbuttons aan de rechterkant.

Wat zeggen de klanten?

Wij waren met zijn drieën mee met de kleine flottielje in oktober 2019. Wat hebben we een heerlijke relaxte vakantie gehad. We kwamen vrijdag aan en Paul regelde dat we al aan boord konden slapen. Hierdoor konden we zaterdag al op tijd uitvaren. Onze boot was heel plezierig met goede zeil eigenschappen. We hebben een leuke tocht gevaren en leuke plekken bezocht. Onderling met de andere boten was het gezellig. Ook onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. In april 2020 komen we graag terug op dezelfde boot. Het concept van Paul met kleine groepen en ervaren zeilers was erg plezierig. Bedankt voor een heerlijke vakantie en tot gauw.

Lees meer..Joleen

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen