de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Flottieltje zeilen Griekenland

Wilt u met een flottieltje zeilen in Griekenland? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze website om te ontdekken wat Flexholidays u te bieden heeft. Al onze boten en jachten zijn zowel geschikt voor de ervaren als de minder ervaren zeiler om daarmee zelf Griekenland te verkennen. Naast het verhuren van boten kan Flexholidays ook uw verblijfplaatsen verzorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Flottieltjes of appartementen in Griekenland huren

Naast het verhuren van boten kunnen wij u ook van prachtige en prettige verblijfplaatsen voorzien. Flexholidays beschikt over vele connecties in diverse plaatsen in Griekenland, zoals Athene, Corfu en Kos. U kunt ook overnachtingen boeken in Kroatië, Italië, Spanje en Slovenië. Flexholidays voorziet u van verschillende accommodaties, zoals single reizen en geheel verzorgde gezinsvakanties. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteitverhouding

Verschillende flottieltjes te huur in Griekenland

Flexholidays heeft een divers aanbod aan boten en jachten voor u beschikbaar die u kunt huren voor uw vakantie in Griekenland. Ervaar zelf hoe het is om op een betaalbare boot te genieten van de omgeving, in Griekenland. Bij Flexholidays huurt u mooie zeiljachten en boten zoals de:

Wilt u met een flottieltje zeilen in Griekenland?

U wilt met een flottieltje zeilen in Griekenland? Of u nu alleen op vakantie wilt of met een groep of gezin, op een Flottielje of luxe zeiljacht. Bij ons ervaart u de perfecte combinatie van ultieme vrijheid en gezelligheid. Wilt u meer informatie over wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via de contactbuttons aan de rechterkant.

Wat zeggen de klanten?

Na 20 jaar...... .is dan eindelijk mijn WENS uitgekomen, om te gaan zeilen rond de Griekse eilandjes. Wat heb ik genoten!!!! Het was een geweldige beleving en ervaring, die ik nooit meer zal vergeten. Een zeer relaxte, gezellige schipper aan boord, 3 leuke enthousiaste vrouwen, lekker eten en drinken ingekocht voor de lunch op de boot, s'middags aanmeren in de mooiste baaien of dorpjes en s'avonds met elkaar uit eten, in restaurantjes die jezelf niet zo snel zou kunnen vinden. Het slapen op de boot beviel prima, en na het ontbijt gingen de trossen los en bepaalde we de route (afhankelijk van de wind). Dolfijnen gezien, 3 dagen achterelkaar, hoe bijzonder is dat! Langs het lelijkste en duurste zeilschip gevaren, van een Russische miljardair. In het mooiste en helderste water gezwommen en gesnorkeld. En heel...heel veel gelachen, wijntjes gedronken, genoten van de rust, de zon op mijn huid...... de wind door mijn haren........ Dank je wel Paul Jongeneel! en natuurlijk Renee, Lenie en Desiree.

Lees meer..Anita Duiveman

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen