de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Ervaringen van deelnemers aan Single Sailing reizen

Jessica
Zeilen in Griekenland stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Nu is het eindelijk werkelijkheid geworden. Op 30 april zijn we naar Korfoe gevlogen en hebben ‘s avonds ingescheept in Korfoe haven. Daar hebben we de andere passagiers en onze schipper Paul leren kennen.
Ik heb gedroomd over stille, blauwe baaitjes, pittoreske haventjes, veel zon en dolfijnen. En precies zo is het gegaan. Een heerlijke week. Veel moois gezien, veel geleerd (vooral ankeren en manoeuvreren) en leuke mensen ontmoet. Kortom een super week, met een super schipper.
Voor herhaling vatbaar!

Helma
In augustus 2017 voor de derde keer met Paul wezen zeilen. Deze keer weer nieuwe plekken gezien zoals Notos en zijn prachtige botanische tuin Panorama op Corfu, Longos op Paxos en Sajada bij Albanië . Het waren weer twee heerlijke weken met mooi weer en genoeg kunnen zeilen. Dank Paul voor een relaxte vakantie weer.

Miranda
In oktober 2016 voor het eerst mee gegaan naar Corfu om te zeilen, wat ik nog nooit eerder gedaan heb. Het leek mij vooral leuk om met een groep vreemde mensen een vakantie te vieren. Deze uitdaging wou ik wel aangaan. Nadat we aangekomen waren, zijn we met de groep uit eten geweest. Het is leuk om te ontdekken dat de klik er bij elkaar meteen was en dit was ook meteen de start van een geweldige vakantie. De sfeer was heel ontspannen en er was veel humor aan boord. Paul is hierin ook een van de grote aanstichters van deze gezelligheid.
1 dag zijn we aan land geweest omdat het op zee te slecht weer was maar ook daar hebben we ons prima vermaakt. We hebben gezeild met prachtig zonnig weer en ook met windkracht 4. Het is mooi om te ontdekken wat dan het verschil is op het water.
Ik kijk terug op een zeer geslaagde vakantie. Voor iedereen die twijfelt raadt ik aan om gewoon de gok te wagen en deel te nemen aan deze unieke vakantie want je krijgt er zeker geen spijt van. Het was een hele gezellige vakantie met veel humor. Paul jij bedankt voor je gezelligheid en wie weet tot een volgende vakantie.
Groetjes Miranda

Rian
In september heerlijk gezeild met Paul vanaf Corfu. Voor de tweede keer gezeild in dit gebied en Paul wist ons te boeien met nieuwe stekken .
Natuurlijk is het altijd feest in Petriti, maar ook hele mooie nieuwe haventjes bezocht. Hoogtepunt was voor mij Loggos. Dat leek haast of we in een film-scene terecht waren gekomen, wat een plaatje, met schitterend helder water, terrasjes bijna tot in het water, mooie houten tweemaster met muzikanten. Genieten dus. We hebben in de buurt van Albanië ook dolfijnen gezien. De laatste dag in een haventje van Corfu-stad dat was een hele mooie afsluiting :).
Jammer dat het weer voorbij is.
Groetjes
Rian

Bekijk het zeiljacht

Boek deze reis!