de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Boot huren Griekenland

U wilt een boot huren in Griekenland? Bekijk dan eens wat wij u te bieden hebben. Onze boten zijn prima geschikt voor zowel de ervaren als minder ervaren zeiler om Griekenland zelf te verkennen. Naast het verhuren van boten kunnen wij ook uw slaapplek verzorgen voor een geheel ontspannen vakantie.

Zowel boten als appartementen in Griekenland te huur

Naast het verhuren van boten willen wij u ook voorzien van prachtige en prettige verblijfplaatsen. Wij beschikken over connecties in meerdere plaatsen in Griekenland, zoals Athene, Kos en Corfu. Maar ook in Kroatië, Slovenië, Spanje en Italië. Overal kunnen wij u voorzien van verblijfplaatsen voor zowel single reizen als gezinsvakanties. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteit verhouding.

Verschillende boten te huur in Griekenland

Flexholidays heeft meerdere boten beschikbaar die u kunt huren voor uw vakantie. Ervaar zelf hoe het is om op een betaalbare boot te genieten van een omgeving, zoals Corfu. Bij ons huurt u verschillende mooie zeiljachten en zeilboten zoals de:

Ja, ik wil een boot in Griekenland huren

U wilt een boot huren in Griekenland? Of u nu alleen op vakantie wilt of met een groep of gezin, op een luxe zeiljacht of een Flottielje. Bij ons ervaart u de combinatie van vrijheid en gezelligheid. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactbuttons aan de rechterkant. En ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen de klanten?

Beste Paul, We zitten nu, dankzij jouw bemiddeling, in Petriti. Wat een verademing! Een prachtig authentiek dorp, idem huisje met uitzicht op zee. Vreselijk lieve mensen, die maken dat we ons zeer welkom voelen. Na al onze reizen in Griekenland, van Prespa tot Kastelorizo, en zo'n beetje alles daartussen in, is dit weer een pareltje erbij. Twee weken paradijs!

Lees meer..Jelte Mulder

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen