de leukste Zeilvakanties in griekenland | nl - en - sv

FAQ

+31 (0) 6 46 59 33 34

info@flexholidays.com

Boot huren Griekenland

U wilt een boot huren in Griekenland? Bekijk dan eens wat wij u te bieden hebben. Onze boten zijn prima geschikt voor zowel de ervaren als minder ervaren zeiler om Griekenland zelf te verkennen. Naast het verhuren van boten kunnen wij ook uw slaapplek verzorgen voor een geheel ontspannen vakantie.

Zowel boten als appartementen in Griekenland te huur

Naast het verhuren van boten willen wij u ook voorzien van prachtige en prettige verblijfplaatsen. Wij beschikken over connecties in meerdere plaatsen in Griekenland, zoals Athene, Kos en Corfu. Maar ook in Kroatië, Slovenië, Spanje en Italië. Overal kunnen wij u voorzien van verblijfplaatsen voor zowel single reizen als gezinsvakanties. En dit alles voor een aantrekkelijke prijs/ kwaliteit verhouding.

Verschillende boten te huur in Griekenland

Flexholidays heeft meerdere boten beschikbaar die u kunt huren voor uw vakantie. Ervaar zelf hoe het is om op een betaalbare boot te genieten van een omgeving, zoals Corfu. Bij ons huurt u verschillende mooie zeiljachten en zeilboten zoals de:

Ja, ik wil een boot in Griekenland huren

U wilt een boot huren in Griekenland? Of u nu alleen op vakantie wilt of met een groep of gezin, op een luxe zeiljacht of een Flottielje. Bij ons ervaart u de combinatie van vrijheid en gezelligheid. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactbuttons aan de rechterkant. En ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat zeggen de klanten?

Wij waren met zijn drieën mee met de kleine flottielje in oktober 2019. Wat hebben we een heerlijke relaxte vakantie gehad. We kwamen vrijdag aan en Paul regelde dat we al aan boord konden slapen. Hierdoor konden we zaterdag al op tijd uitvaren. Onze boot was heel plezierig met goede zeil eigenschappen. We hebben een leuke tocht gevaren en leuke plekken bezocht. Onderling met de andere boten was het gezellig. Ook onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad. In april 2020 komen we graag terug op dezelfde boot. Het concept van Paul met kleine groepen en ervaren zeilers was erg plezierig. Bedankt voor een heerlijke vakantie en tot gauw.

Lees meer..Joleen

Neem door middel van de onderstaande button geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
Contact opnemen